Επισκευές ρολών ασφαλείας

/Επισκευές ρολών ασφαλείας
Επισκευές ρολών ασφαλείας2018-09-12T09:18:44+00:00

Επισκευές ρολών ασφαλείας

Επισκευές ρολών

Τα ρολά ασφαλείας είναι γνωστά για τη μεγάλη θωράκιση που προσφέρουν στον κάθε χώρο, αλλά και για την αξιοπιστία τους. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι πολύ απλός: αποτελούνται από πολύ απλούς μηχανισμούς, ειδικά τα χειροκίνητα ρολά, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζονται ελάχιστη και πολύ λίγη συντήρηση. Αυτό όμως δε σημαίνει και ότι κάποια δε θα χαλάσουν ή δε θα πάθουν ποτέ κάποια βλάβη.

Όλα τα πράγματα κάποτε παρουσιάζουν προβλήματα, κυρίως λόγω του χρόνου και της κακής συντήρησης. Για τον χρόνο δεν μπορεί να γίνει κάτι, για το δεύτερο όμως, μπορεί. Σύμφωνα με τους μάστορες που κάνουν επισκευές ρολών, οι περισσότερες ζημιές και τα προβλήματα, γίνονται λόγω κακής συντήρησης ή κακομεταχείρισης. Αυτό σημαίνει, πολλές από αυτές, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Παρόλα αυτά, μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου τεχνικού, μιας που εννοείται πως κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει να φτιάξει μόνος του τα ρολά του.

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα ρολά ασφαλείας σας βρίσκεστε μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά από τη λύση του.
Αναλαμβάνουμε τις επισκευές ρολών παντός τύπου. (ξύλινων, πλαστικών, PVC, αλουμινίου) σε κατοικίες ή γραφεία.
Διαθέτουμε πάσης φύσεως ανταλλακτικά, υλικά, ρουλεμάν, συρματόσκοινα, κορδέλες, τμήματα ξύλινων ρολών ακόμα και εξαιρετικά σπάνια σε είδος.

Όταν το ρολό χαλάσει και σας λένε ότι θέλει ολική αντικατάσταση, καλέστε μας. Δίνουμε λύση στα πάντα.

Επισκευές ρολών ανεξαρτήτως παλαιότητας, φθοράς χρόνου, υλικού. Επισκευάζουμε τα πάντα γιατί  ξέρουμε  τη δουλειά μας.

Πριν αγοράσετε τα ρολά ασφαλείας σας, βεβαιωθείτε ότι η επιχείρηση που σας τα πουλάει παρέχει και after sales service. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να διαθέτει τεχνικούς που να μπορούν να εγκαθιστούν αλλά και να συντηρούν ή να κάνουν επισκευές ρολών. Κάποιες επιχειρήσεις μάλιστα, έχουν ειδικά πακέτα προσφοράς που περιλαμβάνουν τέτοιες υπηρεσίες, ενώ άλλες τις προσφέρουν και δωρεάν για κάποια χρόνια.

Επισκευές ρολών
Επισκευές ρολών
Επισκευές ρολών