Κουφώματα αλουμινίου και εξοικονόμηση ενέργειας

//Κουφώματα αλουμινίου και εξοικονόμηση ενέργειας

Κουφώματα αλουμινίου και εξοικονόμηση ενέργειας

Τα κουφώματα αλουμινίου ρυθμίζουν τον αερισμό, το φωτισμό τη οπτικοακουστική επικοινωνία του κτιρίου και πολλά άλλα.

Το κούφωμα πρέπει να ικανοποιεί απαιτήσεις θερμομόνωσης υδατοστεγανότητας, ανεμοστεγανότητας, ηχομόνωσης,  αντοχής στην ανεμοποιηση, έλεγχου της ηλιακής ακτινοβολίας, ευκολίας χειρισμού, ασφάλειας, συντήρησης και αντοχής ώστε να μπορεί να περιορίσει τη μεγαλύτερη πηγή ενεργειακής σπατάλης που είναι τα τζάμια και τα κουφώματα.

Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά μπορεί να εξοικονομήσει  έως και 30% την απώλεια της θερμότητας, ενώ έως 20% θα είναι λιγότερο το ενεργειακό κόστος για τη θέρμανση του κτηρίου.

Για την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων όσο και την εγκατάσταση νέων κουφωμάτων  θα πρέπει  να λαμβάνεται υπόψη η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουμε σε συνδυασμό με το  κόστος συντήρησης που πρέπει να δαπανήσουμε για την συντήρηση των υπαρχόντων κουφωμάτων.

Τεχνολογικά και κατασκευαστικά τα σύγχρονα συστήματα όλων των τύπων κουφωμάτων έχουν ικανοποιητική θερμομόνωση. Συνεπώς η επιλογή τους εξαρτάται κυρίως από την αξιοπιστία και την συνέπεια της κάθε εταιρείας.

Η εταιρεία μας σας παρέχει υψηλής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου,πόρτες, πέργκολες, κάγκελα αλουμινίου,  και όσα γενικά χρειάζονται για τη προστασία του προσωπικού σας χώρου.

Μαζί μας μπορείτε να σκεφτείτε το σπίτι σας σε ένα νέο πλαίσιο αισθητικής και ασφάλειας. Το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, τα 30 χρόνια καταξιωμένης καριέρας, η συνεχή παρουσία και επίβλεψη του ίδιου του κυρίου Δρακάκη, οι μακροχρόνιες συνεργασίες εμπιστοσύνης  με πολλούς Ευρωπαϊκούς οίκους εξαρτημάτων, οι συστάσεις των ήδη πελατών μας αλλά και η ίδια η εταιρεία μπορούν να σας εγγυηθούν άφοβα ότι μπορούμε να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη.

Δείτε επίσης Επισκευές ρολών