Συμβουλές συντήρησης κουφωμάτων και ρολών ασφαλείας

//Συμβουλές συντήρησης κουφωμάτων και ρολών ασφαλείας

Συμβουλές συντήρησης κουφωμάτων και ρολών ασφαλείας

Για την μεγαλύτερη μακροζωία των κουφωμάτων σας και ρολών ασφαλείας χρήσιμη κρίνεται η περιοδική προσπάθεια συντήρησης τους τόσο από εσάς όσο και από τα εξειδικευμένα συνεργεία service επισκευές ρολών. Ωστόσο η πρώτη βασική αρχή για την μακρόζωία των κουφωμάτων σας, είναι η σωστή χρήση τους.

Γνωρίζοντας το σωστότερο τρόπο για την καθημερινή τους λειτουργία (άνοιγμα ή κλείσιμο) μπορείτε να αποφύγετε τα περισσότερα προβλήματα που προέρχονται από αυτήν, όπως για παράδειγμα το κρέμασμα, το ξέφτισμα ιμάντα και το χάλασμα μηχανισμών. Μπορείτε να ζητήσετε από το ειδικό συνεργείο τοποθέτησης να σας υποδείξει τον σωστό τρόπο λειτουργίας τους κατά την τοποθέτηση τους.

Για την καλύτερη λάμψη των κουφωμάτων σας κρίνεται σκόπιμος ο τακτός καθαρισμός τους. Αρκεί ο καθαρισμός τους με ένα απαλό μέσο καθαρισμού χωρίς να χρειάζονται τριψίματα ή ειδικά απορρυπαντικά λεύκανσης, ώστε να φεύγουν από την επιφάνεια του κουφώματος σκόνες και άλλα που μπορεί να επηρεάσουν ακόμα και την βαφή του κουφώματος και ειδικά σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Για τα κουφώματα και ρολά τα οποία είναι κοντά στην θάλασσα θα πρέπει να φροντίζετε να καθαρίζετε και τους μηχανισμούς συχνά , με ένα υγρό σφουγγάρι για να φεύγει το αλάτι από πάνω τους. Ωστόσο μπορείτε να προμηθευτείτε και εξειδικευμένα υλικά καθαρισμού και λίπανσης για δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού από την εταιρεία μας.

Σε περιπτώσεις όπου τα κουφώματα σας η τα ρολά ασφαλείας σας παρουσιάζουν οποιοδήποτε πρόβλημα από την πολλαπλή χρήση τους και κρίνεται απαραίτητη η συντήρηση των μηχανισμών και των λάστιχων τους ή η αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος τους, μπορείτε να αποφανθείτε στη κεντρική διεύθυνση της εταιρίας ζητώντας ανάλογες πληροφορίες ή την επίσκεψη των εξειδικευμένων συνεργείων service.

Για πιο άμεση εξυπηρέτηση μπορείτε να αποφανθείτε στο πιο κοντινό σημείο πώλησης τα οποία βρίσκονται σε άμεση σχέση με τους πελάτες και τη διεύθυνση της εταιρίας.

Δείτε επίσης  : Επισκευές Ρολών